Skriv din beskrivning här!

Vad ska man säga?

JO ATT DENNA HELG HAR VARIT SÅ FÖRBANNAT JÄVLA BRA! 
Var längesedan jag hade såhär kul. Malin, alkohol och roliga människor kring det. Även Sandra ( fast hon har mest varit i Åtorp! ) 
Men fy stan vad jag har haft en bra helg och den är inte slut än. Om några timmar åker jag till Karlstad och förhoppningsvis blir det lika bra som allt annat denna helg. 


Tänkte berätta lite om fredagen, jag och malin skulle till Frida på kvällen och dricka lite vin och äta ost och kex. Det var hur mysigt som helst! Sedan möte vi upp Ali och Robin och vandra hem till malin för att dricka lite mer vin och bara ha det skönt. Vid 2 ringer tobias och frågar om jag och Nalin ska med och åka lite bil vilket vi såklart gör! Så vi åkte runt 7 personer i en bil i 1 timme. Kom hem vid 3 så då kolla jag på vd medan malin typ sova men när jag väl hade tvättat bort sminket och lagt mig bredvid malin får jag ett samtal från Gustaf om efterfest så det var ju bara att ta på sig kläderna igen och dra iväg på efterfest. Vilket även också var helt skjut roligt! Somnade vid 8 på morgonen ungefär och vakna vid 2 och var fortfarande full. Gårdagen var det fiske och vara hemma med familjen !